Zaktraining bij JKE-Sports

Blijft je weegschaal steeds maar onder je bed staan omdat je bang bent voor de waarheid? Heb je last van je rug maar vind je niet de discipline om buikspieroefeningen te doen? Een ding is zeker: negeren is niet de oplossing. Je zult je alleen maar minder fit en energiek gaan voelen.

Verbrand tot wel 700 calorieën

De zaktraining bij JKE Sports is een explosieve training waarmee je in korte tijd je conditie en je spierkracht verbetert. Tijdens de training verbrand je tot wel 700 kcal.

De kickbokscombinaties op de bokszak wisselen we af met cardio- en krachtoefeningen zoals burpees, sit-ups en push ups. Door de afwisseling train je niet maar één deel van je lichaam, maar komen buik, billen, benen en armen allemaal aan bod.

Samen, maar toch op eigen niveau

Het grote voordeel van zaktraining bij JKE? Je traint samen, maar toch op je eigen tempo. Uit onderzoek blijkt dat je meer calorieën verbrandt als je samen traint. Je pusht jezelf meer en sport ook nog eens regelmatiger. Tegelijk doe je de zaktraining op je eigen niveau. We doen de oefeningen namelijk op tijd. Waar de ene sporter bijvoorbeeld 10 sit ups doet in een minuut, doet de ander er 30.

Half werk is geen optie
 

Als je  tijd vrijmaakt om te sporten, wil je wel het gevoel hebben dat het wat oplevert, toch? Eigenaar Joey Echter is professioneel kickbokser en weet wat er nodig is om resultaten te behalen. Half werk is bij hem geen optie. Hij motiveert je elke les opnieuw om op een veilige manier je grenzen te verleggen. Je gaat dan ook gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. 

Iedere training zoek ik mijn grenzen op

Ik heb altijd veel gesport. Maar fysiek heb ik me nog nooit zo uitgedaagd gevoeld als bij JKE Sports. Ik werk me iedere les helemaal in het zweet en blijk telkens toch meer te kunnen dan ik dacht.

- JESSICA STAM -

WAAROM KIEZEN VOOR JKE SPORTS?

GRATIS PROEFWEEK

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen. Klik op de knop en meld je aan voor een GRATIS proefweek.

Meer groepstrainingen:

Zaktraining

Kids kickboksen

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!