Fitness in de leukste sportschool van Bilthoven en omgeving

Wil je fit worden? Wat kilo’s kwijt? Gezonder worden? Of wil je je uiterlijk verbeteren? Kom sporten bij JKE Sports de sportschool van Bilthoven en omgeving. Het is geen geheim dat fitness een geweldige manier is om je gezondheid te verbeteren.

Wil jij...

Verbeter je fysieke én mentale gezondheid

Sporten helpt om stressniveaus te verminderen en verbetert je algehele welzijn. Het helpt om jouw gewrichten en spieren flexibel en sterk te houden, waardoor de kans op blessures wordt verkleind. Lichaamsbeweging helpt om je humeur en energieniveau te verbeteren. Sporten verbetert niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid.

Professionele begeleiding

Heb je weinig energie, voel je je onzeker over je eigen lichaam, past je kleding niet meer? Heb je weinig tijd om naast je gezin en carrière te trainen? Bij onze sportschool kan je 7 dagen per week trainen onder begeleiding van onze professionele trainers. Ons team is erop gericht onze leden te helpen om hun fitnessdoelen te bereiken. Zo word jij weer slanker, sterker en gezonder.

Contact:
Joey Echter 06 87 53 20 47 of info@jkesports.nl

Joey Echter

Personal Trainer

Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.

De mogelijkheden bij JKE Sports

Naast fitness, bieden wij ook groepslessen, personal training en voedingsadviezen aan. Sporten bij JKE Sports vlakbij Bilthoven is de snelste manier om af te vallen, spieren op te bouwen en je goed te voelen. Bij JKE Sports kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Je kan kiezen voor fitness, groepslessen, een combinatie van beide of voor personal training. Onze sportschool vlakbij Bilthoven is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 21:00 uur, zaterdag van 09:00 – 15:00 uur en zondag van 09:00 – 15:00 uur.

Behaal veilig en effectief jouw doelen

Wat je doelen ook zijn, jouw fitnessdoelen behaal je in de sportschool van JKE Sports, vlakbij Bilthoven. Of je nu gewicht wilt verliezen, vetpercentage wilt verkleinen, sterker wilt worden, je lichaamshouding wilt verbeteren, een betere conditie of gezondheid wilt opbouwen: bij ons ben je aan het juiste adres. Onze deskundige coaches bieden een veilige en effectieve trainingsmethode. Deze trainingsmethode is voor iedereen geschikt, ongeacht je fitnessniveau. Bovendien werken wij met de nieuwste fitnessapparatuur, als enige sportschool van Bilthoven en omgeving. Wij hebben een groot aanbod in fitness- en cardioapparatuur.

Trainingsschema’s voor jou op maat gemaakt

Een fitter lijf zorgt voor meer energie en uithoudingsvermogen. Ervaar dat je lichaam tot meer in staat is met onze gepersonaliseerde trainingsschema’s. Iedereen is uniek en jouw persoonlijke behoeftes zijn voor ons belangrijk. Daarom maken wij persoonlijke trainingsschema’s die ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt. Wij helpen je om het lichaam te krijgen dat je altijd al hebt gewild. Schrijf je in voor een proefweek trainen bij de leukste sportschool van Bilthoven en omgeving en ervaar hoe het is om te fitnessen in onze sportschool.

aanmelden
proefweek

Maak vandaag nog een afspraak JKE, de sportschool van De Bilt, Bilthoven en omgeving!

Mail ons op: info@jkesports.nl

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!