Personal training: Fit in 30 minuten

Heb je weinig tijd, maar wil je toch aan je conditie en gezondheid werken? Heb je een stok achter de deur nodig om het sporten dit keer echt vol te houden? Ben je op zoek naar de meest effectieve manier van trainen? Kies dan voor Fit in 30 minuten!

Wil jij...

Kies dan voor het Fit in 30 minuten programma!

Personal training is de meest effectieve manier van trainen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring op topniveau en weten dus wat er nodig is om resultaat te bereiken. Wij motiveren jou om op een veilige manier je grenzen te verleggen. Half werk is geen optie en dat zie je terug de resultaten!

Eerste 20 minuten gratis!

Wil jij aan de slag met jouw doel? Bel of mail ons voor een gratis proef-personal training. Tijdens de proeftraining bespreken we jouw doelen en wensen. Als we allebei het gevoel hebben dat we samen resultaat kunnen behalen, maken we een programma op maat en gaan we samen aan de slag.

Contact:
Joey Echter 06 87 53 20 47 of info@jkesports.nl

Joey Echter

Personal Trainer

Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.

Personal training bij JKE-Sports:

GRATIS PROEFWEEK

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen. Klik op de knop en meld je aan voor een GRATIS proefweek.

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!