Fit worden en beter leven met een personal trainer in/bij Bilthoven

Voel je je wel eens moe, gestrest of uit vorm? Merk je dit doordat je weinig energie hebt, jij je met regelmaat onzeker voelt over je eigen lichaam of past je favoriete broek niet meer? En ben je klaar om te stoppen met dromen en je doelen om te zetten in realiteit? Wij kunnen je helpen met de levensstijl te bereiken die je wilt. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden, uithoudingsvermogen wilt opbouwen of gewoon gezond wilt zijn.

Wil jij...

JKE Sports helpt met personal training

Wij zorgen ervoor dat jij je weer sterk en fit voelt in je lichaam. Personal training is heel effectief en JKE Sports heeft al veel mensen in Bilthoven en omgeving geholpen. Niet alleen met gewichtsverlies, maar ook met gezonder eten en een betere conditie. Zij zitten al lekker in hun vel, nu jij nog!

Start vandaag nog met jouw doel(en)

Wil jij aan de slag met jouw doel? Bel of mail ons voor een gratis proef-personal training. Tijdens de proeftraining bespreken we jouw doelen en wensen. Als we allebei het gevoel hebben dat we samen resultaat kunnen behalen, maken we een programma op maat en gaan we samen aan de slag.

Contact:
Joey Echter 06 87 53 20 47 of info@jkesports.nl

Joey Echter

Personal Trainer

Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.

Personal training bij JKE-Sports:

Ben je er klaar voor om fit worden en je beter voelen?

Met personal training ontwikkelen we een op maat gemaakte trainingsroutine die je helpt om je fitnessdoelen te bereiken. Wij helpen je om het lichaam van je dromen te bereiken. Bij JKE Sports vlakbij Bilthoven kan je trainen wanneer je wilt, zodat jij je drukke schema kan voortzetten. Waardoor je ook nog voldoende tijd hebt voor je gezin en carrière.

Waarom trainen met een personal trainer in Bilthoven?

Je bent op zoek naar een manier om fit te worden en te blijven. Je brengt uren door in de sportschool in Bilthoven, maar lijkt nooit resultaat te zien. Of je hebt geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan. Misschien heb je niet de discipline of het doorzettingsvermogen om het sporten een lange periode vol te houden. De juiste personal training helpt jou om je fitnessdoelen te bereiken. Een personal trainer zoekt jouw grenzen op en gaat voor resultaat. Daarnaast begeleid en motiveert een personal trainer, waardoor jij doorzet om je doel te behalen. Bovendien voel je je energieker, gemotiveerder als je sport en een bijkomend voordeel is dat je zelfvertrouwen groeit.

aanmelden
proefweek

Wil je graag goeie begeleiding? Geef je op voor een proefweek door ons te mailen op: info@jkesports.nl

Op maat gemaakt

Met het juiste personal trainingsprogramma kan je het lichaam van je dromen snel bereiken. Door deze trainingsroutine te volgen, onder begeleiding van een personal trainer, boek je sneller resultaat dan in de sportschool. Ook als je niet fit bent of als je met blessures kampt. Onze personal training programma’s worden op maat gemaakt in de omgeving van Bilthoven. We houden rekening met jouw ervaring en mogelijke beperkingen. Na een aantal trainingen met een personal trainer zie je al snel resultaat.

Flexibel trainen

Personal training kan op het moment dat het jou uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend. De personal trainingen zijn in De Bilt naast Bilthoven. Ons team van professionele personal trainers leert je hoe je gezond kunt eten en leven. Zodat je er op je best uitziet en je eigen lichaam goed voelt. Je bent blij met het resultaat, bovendien deel je jouw ervaring graag met je vrienden en kennissen uit Bilthoven en omgeving.

GRATIS PROEFWEEK

Personal training,  kickbokslessen voor kids, jeugd en volwassenen, fitness en natuurlijk zaktrainingen en workouts!

Meld je vandaag nog aan!

Stuur een mail naar: info@jkesports.nl

Lekker in je eigen lichaam

Je lijf voelt fitter, je hebt meer energie en je uithoudingsvermogen verbetert snel. Ervaar dat je lichaam tot veel meer in staat is dan wat je tot nu toe hebt gedacht. Daardoor train je gemakkelijker en met meer plezier. Niet alleen een fitter maar ook een slanker lichaam. Je zelfvertrouwen groeit omdat jij je zelfverzekerder voelt. Jij past weer in je favoriete broek. De eerste stap naar een fitter en gezonder leven is beginnen. Wacht niet langer. Bel ons vandaag nog voor een kennismaking met een personal trainer van JKE Sports.

Uniek programma in Bilthoven

Wij hebben een uniek programma ontwikkeld waarmee jij je fitness en lifestyle doelen gaat behalen. Je leert door middel van personal training hoe jij het beste kan trainen en hoe je gezonder kan leven. Je persoonlijke behoeftes zijn voor ons belangrijk, daarom maken wij een persoonlijk plan met bijbehorende workouts die ervoor zorgen dat jij je doelen bereikt. Wacht niet met beginnen. Bel ons vandaag nog voor een gratis proef personal training met een personal trainer uit Bilthoven en omgeving of start direct met een trainingsprogramma op maat om je doelen te bereiken.

Personal Trainer vlakbij Bilthoven

Wij zijn een team van professionele personal trainers uit De Bilt, Bilthoven en omgeving. Ons team is erop gericht onze klanten te helpen om hun fitnessdoelen te bereiken. Wij helpen je om het lichaam te krijgen dat je altijd al hebt gewild. Dit doen we door personal training. We zijn resultaat gedreven zonder jouw persoonlijke belangen uit het oog te verliezen. Onze personal trainers helpen jou het resultaat te behalen wat jij wilt. Bovendien is samen trainen vlakbij Bilthoven met onze personal trainers ook gewoon heel leuk.

Maak kennis met ons team door contact met ons op te nemen voor personal training in de omgeving van Bilthoven.

aanmelden
proefweek

Wil je graag goeie begeleiding? Geef je op voor een proefweek door ons te mailen op: info@jkesports.nl

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!