Kids kickboksen

In de kickboksles voor kids bij JKE Sports in de Bilt leren kinderen op een speelse manier de basisprincipes van het kickboksen. In de les werken de kinderen samen in wisselende tweetallen. Om en om stoten ze op elkaars handschoen en trappen op een trapkussen.

Waarom kickboksen voor kinderen?

Kickboksen is super leuk en we zien kinderen na de les vol enthousiasme naar buiten komen. Daarnaast leren ze ongemerkt heel wat vaardigheden, waardoor ze weerbaarder en zelfverzekerder worden:

Is kickboksen iets voor mijn kind?

Het belangrijkste is dat het kind zin heeft om te gaan kickboksen. De lessen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt je energie lekker kwijt in de les, prima dus voor beweeglijke kinderen die vol energie zitten. Kickboksen is super voor je zelfvertrouwen, dus ook goed voor kinderen die niet zo stevig in hun schoenen staan. Kortom, iedereen is welkom!

Kids kickboksen bij JKE-Sports

GRATIS PROEFWEEK

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen. Klik op de knop en meld je aan voor een GRATIS proefweek.

Meer groepstrainingen:

Kickboksen

Zaktraining

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!