kickboksen
bij jke-sports​

De kickbokstrainingen bij JKE Sports worden gegeven door ervaren, professionele trainers. Half werk is bij ons geen optie. We motiveren je elke training opnieuw om op een veilige manier je grenzen te verleggen. Je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis.

Leer de juiste kickboks-techniek

In de lessen leren we je stap voor stap de juiste kickbokstechniek aan. De kickbokstraining is uitdagend, leerzaam en afgestemd op jouw niveau. Naast techniek verbeter je jouw conditie en coördinatievermogen.

Krijg een strak en sterk lichaam

De kickbokstraining bij JKE is een high Intensity training. Je verbrandt tot wel 700 calorieën. Door veel te kickboksen ontwikkel je een sterk en strak lichaam. Niet voor niets is kickboksen een populaire full body workout. 

Vergroot je fysieke & mentale kracht

Door kickboksen vergroot je niet alleen jouw fysieke kracht. Ook versterk je jouw mentale kracht. Je laat in de les alle frustraties los, je bent beter bestand tegen stress en je laat je niet zo snel meer gek maken.

Ik wilde al lang op een vechtsport, maar wist niet wat ik kon verwachten. Ik dacht: een ruige sport, daar zullen wel ruige mensen op zitten. Maar ik merkte juist dat het hier heel chill was. Ik voelde me meteen veilig in de groep en naarmate ik meer trainde ging ik me ook zelfverzekerder voelen. Ik werd steeds sterker en beter. Ik weet nu dat ik mezelf in elke situatie kan verdedigen.

- Isabel -

Nieuwe fitness komt er aan

Woensdag 19 mei opent dé fitness club in het centrum van De Bilt. Om te kunnen trainen moet je wel van te voren reserveren. Wees er op tijd bij en reserveer een tijdslot. Je kunt iedere werkdag bij ons terecht van 08:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 15:00 uur en op zondag van 09:00 tot 15:00 uur!

WAAROM KIEZEN VOOR JKE SPORTS?

GRATIS PROEFWEEK

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen. Klik op de knop en meld je aan voor een GRATIS proefweek.

Meer groepstrainingen:

Zaktraining

Kids kickboksen

Adres

Socials

Contact