Oprichter en trainer van JKE Sports

Joey Echter

“Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.”
Passie en liefde hebben voor een sport, Joey weet wat dat betekent. En dat heeft hij niet van een vreemde. Zijn vader, Bill Echter, is een gevierd bokskampioen en succesvolle trainer. Tot zijn 18e heeft Joey gebokst en daarna stortte hij zich op het kickboksen. Joey bokste zich op tot de top en nog steeds kickbokst hij op professioneel niveau.

Als ik kickboks kan ik even helemaal los gaan en alles om me heen vergeten. Ik geef al sinds mijn 18e les en nog steeds geeft elke training me een kick. Ondertussen trainen we 7 dagen per week ’s ochtends en ’s avonds en hebben we naast kickboksen ook zaktraining, circuittraining en een krachtruimte.

Het verhaal achter JKE-Sports

Al sinds 2013 geeft Joey Echter kickboks- trainingen voor kids en volwassenen in de gemeente De Bilt. In januari 2018 opende hij zijn sportschool op de Molenkamp 42 in De Bilt (achter de Hessenweg). 

Het nieuws over de nieuwe sportschool ging als een lopend vuurtje en JKE Sports groeide in een mum van tijd uit tot een volwaardige gym die 7 dagen per week open is. Naast kickboksen, startte hij met zaktrainingen en er bleek al snel ook behoefte aan personal training, krachttraining en circuittraining.

Vanaf het eerste begin heeft Joey geïnvesteerd in de samenwerking met de lokale gemeente, scholen en andere sportclubs. Naast de trainingen op de sportschool geeft Joey zelfverdedigingslessen en weerbaarheidslessen voor jongeren, is hij van de partij op sportdagen en de Koningsspelen en helpt hij verenigingen de winterstop te overbruggen.

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!