Fitness bij JKE

De snelste manier om af te vallen, spieren op te bouwen en je goed te voelen. 7 Dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 21:30 uur, zaterdag van 09:00 – 17:00 uur en zondag van 09:00 – 15:00 uur.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

28 augustus 2022

De nieuwe challenge komt er aan!

In 8 of 16 weken jouw lifestyle veranderen, met blijvend resultaat? Nog even en we gaan weer van start!

Leeftijdsgrens: 18+

Helaas kunnen wij geen leden jonger dan 18 jaar aan nemen voor de fitness. Kickboksen onder de 18 jaar kan natuurlijk wel!

SNELLER STERKER, SLANKER & GEZONDER

Wil jij weer slanker, sterker en gezonder door het leven gaan? Schrik je ‘s ochtends van het cijfer op je weegschaal? Baal je van het gevoel in je longen als je bovenaan de trap bent? Dan is het nu tijd om in actie te komen.

Bij JKE Fitness vind je een scala aan fitness en cardio apparaten waarmee je snel weer in vorm komt. In ons nieuwe fitnesscentrum in het centrum van De Bilt gaan we samen met jou aan de slag om je doelen te bereiken.

Je eerste bezoek aan de gym

Tijdens je eerste bezoek leiden we je rond in de fitnessruimte. Ben je ervaren? Dan kan je lekker zelf aan de slag. Is het je eerste keer in een gym? We leggen je alles uit wat je moet weten om met onze fitness en cardio apparaten te werken.

Jouw fitness doelen

Wil je jouw vetpercentage verkleinen of je kracht vergroten? Wil je jouw lichaamshouding perfectioneren, een betere gezondheid of conditie opbouwen? Wat jouw doelen ook zijn, we maken een schema, motiveren je om hard te werken en monitoren je voortgang.

Daarom kies je voor JKE Fitness:

Tarieven 2021 abonnementen
volwassenen

Bij JKE kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Alleen fitness, alleen de groepslessen of een combinatie van beiden. Voor meer opties kijk bij de tarieven

JKE fitness-abonnementen

Onderstaande prijzen zijn de prijzen als je alleen een fitness-abonnement afsluit bij JKE-sports. Je kunt kiezen tussen een abonnement voor 1 jaar en een abonnement voor 6 maanden. Bij inschrijving wordt er éénmalig € 15,- in rekening gebracht.

1 jaar
abonnement

€ 25,00
onbeperkt trainen

6 maanden
abonnement

€ 30,00
onbeperkt trainen

Daluren 1 jaar
abonnement

€ 17,50
Ma. t/m Vr. van 11:00-17:00 uur
Za. & Zo. van 11:00-14:00 uur

Daluren 6 maanden
abonnement

€ 20,00
Ma. t/m Vr. van 11:00-17:00 uur
Za. & Zo. van 11:00-14:00 uur

Leeftijdsgrens: 18+

Helaas kunnen wij geen leden jonger dan 18 jaar aan nemen voor de fitness. Kickboksen onder de 18 jaar kan natuurlijk wel!

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!