Fitness bij JKE

De snelste manier om af te vallen, spieren op te bouwen en je goed te voelen. 7 Dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 21:00 uur, zaterdag van 08:00 – 15:00 uur en zondag van 09:00 – 15:00 uur.

SNELLER STERKER, SLANKER & GEZONDER

Wil jij weer slanker, sterker en gezonder door het leven gaan? Schrik je ‘s ochtends van het cijfer op je weegschaal? Baal je van het gevoel in je longen als je bovenaan de trap bent? Dan is het nu tijd om in actie te komen.

Bij JKE Fitness vind je een scala aan fitness en cardio apparaten waarmee je snel weer in vorm komt. In ons nieuwe fitnesscentrum in het centrum van De Bilt gaan we samen met jou aan de slag om je doelen te bereiken.

Boek jouw fitness timeslot

Je eerste bezoek aan de gym

Tijdens je eerste bezoek leiden we je rond in de fitnessruimte. Ben je ervaren? Dan kan je lekker zelf aan de slag. Is het je eerste keer in een gym? We leggen je alles uit wat je moet weten om met onze fitness en cardio apparaten te werken.

Jouw fitness doelen

Wil je jouw vetpercentage verkleinen of je kracht vergroten? Wil je jouw lichaamshouding perfectioneren, een betere gezondheid of conditie opbouwen? Wat jouw doelen ook zijn, we maken een schema, motiveren je om hard te werken en monitoren je voortgang.

Daarom kies je voor JKE Fitness:

Tarieven 2021 abonnementen
volwassenen

Bij JKE kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Alleen fitness, alleen de groepslessen of een combinatie van beiden. Voor meer opties kijk bij de tarieven

JKE fitness-abonnementen

Onderstaande prijzen zijn de prijzen als je alleen een fitness-abonnement afsluit bij JKE-sports. Je kunt kiezen tussen een abonnement voor 1 jaar en een abonnement voor 6 maanden. Bij inschrijving wordt er éénmalig € 15,- in rekening gebracht.

1 jaar
abonnement

€ 25,00
onbeperkt trainen

6 maanden
abonnement

€ 30,00
onbeperkt trainen

Adres

Socials

Contact