Corona maatregelen vanaf 19 november

Vanaf 3 maart mogen we weer individuele groepstrainingen geven.

Zo blijven we samen veilig sporten:

Wij zorgen dat iedereen veilig op 1,5 meter kan blijven sporten. Dit valt of staat met jullie medewerking. We mogen van geluk spreken dat we kunnen blijven trainen. Hou je dus goed aan deze maatregelen:

Klachten? Blijf thuis!

Bij welke maatregelen moet je thuis blijven? Bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn). Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Reserveren verplicht

Het komt bijna nooit voor dat er meer dan 30 sporters in de training zijn. Maar toch, om zeker te zijn van je plekje, is reserveren verplicht. Reserveren doe je via de website. Reserveer alleen als je ook echt komt. Zo zorgen we dat iedereen kan blijven trainen. De kids/ jeugd hoeven niet te reserveren.

Tijdens, voor en na de training

Bij binnenkomst:

Kom 5 minuten voor aanvang naar de sportschool. De kleedkamers zijn dicht. Je hoeft niet meer te scannen. Loop met je tas en (waardevolle) spullen door naar de zaal waar je training hebt. Neem je spullen met je mee naar je plekje/ jouw zak.

Tijdens de training:

Tijdens de training houden we ook 1,5 meter afstand. De bokszakken hangen op 2,5 meter afstand van elkaar en de circuit onderdelen plaatsen we ook op voldoende afstand. We stellen niet meer op. Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan.

Na de les:

Je maakt je eigen bokszak / materialen schoon. Direct na de training vertrekt iedereen op afstand via de achterdeur. Blijf ook niet voor de sportschool hangen.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust! We hopen jullie snel, gezond en wel op de sportschool te zien!

Adres

Socials

Contact