Corona maatregelen

Zo blijven we samen veilig sporten:

Wij zorgen dat iedereen veilig op 1,5 meter kan blijven sporten. Dit valt of staat met jullie medewerking. We mogen van geluk spreken dat we kunnen blijven trainen. Hou je dus goed aan deze maatregelen:

Klachten? Blijf thuis!

Bij welke maatregelen moet je thuis blijven? Bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn). Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Reserveren verplicht

Het komt bijna nooit voor dat er meer dan 30 sporters in de training zijn. Maar toch, om zeker te zijn van je plekje, is reserveren verplicht. Reserveren doe je via de website. Reserveer alleen als je ook echt komt. Zo zorgen we dat iedereen kan blijven trainen. Voor kids/ jeugd gelieve ook te reserveren!

Tijdens, voor en na de training

Bij binnenkomst:

Kom op tijd – voor aanvang groepslessen – naar de sportschool en scan jouw pasje bij de balie. De kleedkamers mogen weer in gebruik worden genomen.  Neem waardevolle spullen mee naar de zaal waar je training hebt.

Tijdens de training:

Tijdens de training houden we ook 1,5 meter afstand. De bokszakken hangen op 2,5 meter afstand van elkaar en de circuit onderdelen plaatsen we ook op voldoende afstand. We stellen niet meer op. Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan.

Na de les:

Na de les mag je gebruik maken van de kleedkamers en de douches. Graag na gebruik opgeruimd en schoon achterlaten.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust! We hopen jullie snel, gezond en wel op de sportschool te zien!

Adres

Socials

Contact

Meld je aan voor een gratis proefweek!

Wil jij weer sterker en gezonder door het leven gaan? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Vul het formulier in en probeer het een week lang uit!