Wil jij in 12 weken afvallen, fitter en sterker worden?

De Challenge Group combineert op unieke wijze kickboksen met krachttraining en voeding. Dankzij onze professionele begeleiding en de motivatie van de groep, behaal jij in 12 weken jouw persoonlijke doel. 

Binnenkort start de nieuwe Challenge 2021

In 12 weken maximaal resultaat? Zodra de maatregelen het toestaan, starten we een nieuwe Challenge Group! Al 120 mensen gingen je voor. Ga jij de uitdaging ook aan?

Altijd een stok achter de deur

Het kan best lastig zijn om regelmatig te sporten en goed te eten. Onze coaches zijn specialisten op het gebied van training, voeding en gedrag. Zij begeleiden jou tijdens de Challenge intensief om jouw doel te bereiken. Zo heb je altijd een stok achter de deur.

Iedere training zoek ik mijn grenzen op

Ik heb altijd veel gesport. Maar fysiek heb ik me nog nooit zo uitgedaagd gevoeld als bij JKE Sports. Ik werk me iedere les helemaal in het zweet en blijk telkens toch meer te kunnen dan ik dacht.

- JESSICA STAM -

Manon

7,5 KG afgevallen

Angela

9,8 KG afgevallen, fysieke leeftijd: 16 jaar jonger!

Ronald

20 KG afgevallen

Jordi

8,5 KG afgevallen

Duco

9 KG afgevallen

Aron

3 KG afgevallen, fysieke leeftijd: 15 jaar jonger!

Lasmar

9,5 KG afgevallen

Jessica

2 KG afgevallen

JOEY ECHTER

OPRICHTER EN TRAINER

Passie en liefde hebben voor een sport, Joey weet wat dat betekent. Tot zijn 18e heeft Joey gebokst en daarna stortte hij zich op het kickboksen. Joey bokste zich op tot de top en nog steeds kickbokst hij op professioneel niveau.

Ik geef al sinds mijn 18e les en nog steeds geeft elke training me een kick. Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.

GA jij voor maximaal resultaat?

Al meer dan 120 mensen haalden blijvend resultaat. Ga jij de uitdaging nu ook aan? Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en we bellen je voor een kennismaking!

Adres

Socials

Contact