Kick
boksen

&

Fitness

Kick
boksen

&

Fitness

Snel
sterk
en fit?

Ga vandaag op weg naar de beste versie van jezelf.
Meld je aan en sport een week lang gratis.

Tijdelijk gesloten

Tot het einde van de lockdown staat onze sportschool leeg. De minister president heeft moeten besluiten dat we in een strenge lockdown gaan. Alle sportscholen zijn daarom dicht. 

Voor veel van jullie was de sportschool een laatste uitlaatklep die nu ook wegvalt. Maar, zoals je van ons gewend bent, laten we het hier niet bij. We blijven er alles aan doen om je ook de komende weken in beweging te houden.

Nieuwe fitness komt er aan

Woensdag 19 mei opent dé fitness club in het centrum van De Bilt. Om te kunnen trainen moet je wel van te voren reserveren. Wees er op tijd bij en reserveer een tijdslot. Je kunt iedere werkdag bij ons terecht van 08:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 15:00 uur en op zondag van 09:00 tot 15:00 uur!

JOEY ECHTER

OPRICHTER EN TRAINER

Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.

Joey Echter is professioneel kickbokser. Hij heeft zich opgebokst tot de top en weet dus wat het is om te gaan voor resultaat. Deze ervaring brengt hij mee in zijn training.

Tijdens de les tast hij voortdurend af of de groep nog een tandje extra kan geven. Hij helpt je door de moeilijke momenten heen en motiveert je op weg naar jouw doel.

Adres

Socials

Contact