Zaktraining in De Bilt

Blijft je weegschaal steeds maar onder je bed staan omdat je bang bent voor de waarheid? Heb je last van je rug maar vind je niet de discipline om buikspieroefeningen te doen? Een ding is zeker: negeren is niet de oplossing. Je zult je alleen maar minder fit en energiek gaan voelen.

Ben je klaar voor verandering?

Uit onderzoek blijkt dat je meer calorieën verbrandt als je samen traint. Je pusht jezelf meer en sport ook nog eens regelmatiger. Zaktraining is een krachtig middel om je conditie snel te verbeteren en ook nog een echte calorieverslinder. Waarom dat is lees je hier. Maar niet iedereen wil leren kickboksen. Daarom geven we ook zaktraining.

Zaktraining: strength & conditioning

Om de workout echt effectief te maken combineren we zaktraining met strenght & conditioning. In de les voer je kickbokscombinaties uit op een bokszak. Tussendoor doe je cardio- en krachtoefeningen zoals burpees, sit-ups en push ups. We maken gebruik van kettlebells, medicine balls en touwen. Door de afwisseling train je niet maar één deel van je lichaam, maar komen buik, billen, benen en armen allemaal aan bod.

Je traint al je spieren waardoor je snel sterker wordt.
– Fitness en cardio oefeningen verbeteren je conditie.
– Je traint samen, maar toch op je eigen niveau.
– Je verbrandt tot wel 700 calorieën per uur.

Half werk is geen optie

Als je  tijd vrijmaakt om te sporten, wil je wel het gevoel hebben dat het wat oplevert, toch? Eigenaar Joey Echter is professioneel kickbokser en weet wat er nodig is om resultaten te behalen. Half werk is bij hem geen optie. Hij motiveert je elke les opnieuw om op een veilige manier je grenzen te verleggen. Je gaat dan ook gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. 

Iedere training zoek ik mijn grenzen op.

Ik heb altijd veel gesport. Maar fysiek heb ik me nog nooit zo uitgedaagd gevoeld als bij JKE Sports. Ik werk me iedere les helemaal in het zweet en blijk telkens toch meer te kunnen dan ik dacht.

Jessica Stam

Lid JKE-Sports sinds 2018

Intensieve workout voor elk niveau.

– Training door professionele kickbokser.
– Meer dan 10 jaar ervaring.
– 7 dagen in de week, op het moment dat het jou uitkomt.
– In het centrum van De Bilt
– Ook kickboksles en personal training

gratis proefweek. meld je nu aan.

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen. Ben jij klaar voor verandering?


    Contact

    E: jkekickboxing@gmail.com

    T: 06 87 13 03 87 (maandag t/m zaterdag 09.00 uur - 21.00 uur)