Goede voornemens? Zo lukt het wel!

Er is geen betere motivatie dan resultaat. Een gespierd lichaam, betere conditie, energieker en fitter zijn. Dat is waar je het voor doet. Dat gaat niet vanzelf, je zult ervoor in beweging moeten komen. En dat is waar wij je bij helpen.

Hard work always pays off

In 2018 kan jij je fitter en energieker voelen en lekkerder in je vel zitten. Het enige dat je hoeft te doen is meer bewegen en beter eten. Dat weten we allemaal. Toch kan het moeilijk zijn om de motivatie te vinden om te gaan sporten. Dat gevoel kennen we.

Wij coachen je op weg naar jouw doel

Wij geloven dat het anders kan. In onze training motiveren we je steeds om op een veilige manier je grenzen te verleggen. Half werk is geen optie en dat zie je terug in de resultaten. Je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis.

Start 2018 sportief


Challenge yourself

Start 2018 sportief

Kickboksen

Kickboksen is de ideale sport om fit te worden. De lessen bestaan uit een mix van cardio en kickboks technieken. Door het trappen en stoten train je de explosiviteit en kracht van je spieren. Al na een paar lessen merk je dat je het langer volhoudt. In de starterslessen sparren we niet.

Zaktraining

Wel kickboksen maar geen lichamelijk contact met je mede-sporters? Dan is zaktraining iets voor jou! Zaktraining is een intensieve workout voor elk niveau. Of je nou een geoefende sporter bent of net begint: wij helpen je het beste uit jezelf te halen.

Bootcamp

Bootcamp combineert oefeningen uit de fitness en crossfit. Sprinten, circuittraining en fitnessoefeningen komen allemaal aan bod. Bootcampen doe je samen, maar toch op je eigen niveau. En doordat je samen traint, leg je de lat automatisch net wat hoger.


Hard work

always pays off

Oprichter en trainer Joey Echter

Joey Echter is professioneel kickbokser. Hij heeft zich opgebokst tot de top en weet dus wat het is om te gaan voor resultaat. Deze ervaring brengt hij mee in zijn training. Tijdens de les tast hij voortdurend af of de groep nog een tandje extra kan geven. Hij helpt je door de moeilijke momenten heen en motiveert je op weg naar jouw doel.

Nu: gratis proefweek

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?