Kickboksles in De Bilt

Kickboksen bij JKE-sports

Wil jij gewicht verliezen? Je conditie verbeteren? Spieropbouw realiseren? Kickboksen is een echte calorieverslinder. De ideale sport om fit te worden en ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen! Dit levert kickboksen je op:

  • Sterke spieren
  • Een betere conditie
  • Meer kracht en zelfvertrouwen
  • Je verbrandt tot wel 700 calorieën per uur

gratis boks-handschoenen

Actie geldig tot 15 juli!

Nieuwe leden ontvangen tot 15 juli een gratis paar Rumble-handschoenen! Deze actie is geldig in combinatie met elk type abonnement.

Meld je aan voor jouw  gratis proefweek:


Gratis bokshandschoenen

Waarom kiezen voor JKE Sports?

Half werk is geen optie

Als je  tijd vrijmaakt om te sporten, wil je wel het gevoel hebben dat het wat oplevert, toch? Eigenaar Joey Echter is professioneel kickbokser en weet wat er nodig is om resultaten te behalen. Half werk is bij hem geen optie. Hij motiveert je elke les opnieuw om op een veilige manier je grenzen te verleggen. Je gaat dan ook gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. 

Ik wist niet wat ik kon verwachten

Ik wilde al lang op een vechtsport, maar wist niet wat ik kon verwachten. Ik dacht: een ruige sport, daar zullen wel ruige mensen op zitten. Maar ik merkte juist dat het hier heel chill was.

Ik voelde me meteen veilig in de groep en naarmate ik meer trainde ging ik me ook zelfverzekerder voelen. Ik werd steeds sterker en beter. Ik weet nu dat ik mezelf in elke situatie kan verdedigen.

Isabel

gratis proefweek. Meld je nu aan!

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen. Ben jij klaar voor verandering?


Contact

E: jkekickboxing@gmail.com

T: 06 87 13 03 87 (maandag t/m zaterdag 09.00 uur - 21.00 uur)