Kickboksen bij JKE Sports

Kick jezelf fit

Wil jij gewicht verliezen? Je conditie verbeteren? Spieropbouw realiseren? Onze kickbokslessen bestaan uit een mix van cardio training en kickboks technieken. Door het trappen en stoten train je de explosiviteit en kracht van je spieren. Doordat je hartslag en ademhaling stijgen, verbetert je uithoudingsvermogen. Niet voor niets wordt kickboksen een echte calorieverslinder genoemd.

Kickboksen, de ideale sport om fit te worden!

Elke les start met fitness en cardio oefeningen. Daarna trekken we de handschoenen aan en oefenen we kickboks combinaties. Je maakt stoten op de handschoen van je tegenstander en trapt op een trapkussen. In de kickboksles sparren we niet.

Al na een paar lessen merk je dat je het langer volhoudt:

  • - Je krijg sterke spieren en een betere conditie.
  • - Je verbrandt tot wel 700 calorie├źn per uur.
  • - Door samen te trainen push je jezelf net een beetje meer.

Isabel traint al weer 4 jaar bij JKE Sports:

"Ik wilde al lang op een vechtsport, maar wist niet wat ik kon verwachten. Ik dacht: een ruige sport, daar zullen wel ruige mensen op zitten. Maar ik merkte juist dat het hier heel chill was.

Ik voelde me meteen veilig in de groep en naarmate ik meer trainde ging ik me ook zelfverzekerder voelen. Ik werd steeds sterker en beter. Ik weet nu dat ik mezelf in elke situatie kan verdedigen."

De kickboks levels

De kickbokslessen bij JKE zijn ingedeeld in 2 levels. Zo krijg jij precies de begeleiding die je nodig hebt. Start je net met kickboksen? Kies dan voor level 1. Ben je al even aan het trainen (ongeveer 6 maanden) en mag het tempo wel wat omhoog? Dan kom je aan je trekken in level 2. De kickbokscombinaties volgen elkaar in level 2 wat sneller op en we besteden meer aandacht aan techniek.
Bekijk het rooster

Waarom kiezen voor JKE Sports?

Kom een week gratis meetrainen!

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een gratis proefweek waarin je een paar keer kunt meetrainen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom langs of meld je nu aan voor een gratis proefweek.