Ik had geen idee wat voor type mensen naar een kickboksschool gaan.

"Er bleek van alles door elkaar te komen. Van types met ongelofelijk veel tattoos tot mensen die net met hun pak een kantoor uit komen rollen.

Wat ik prettig vind is dat het een relatief kleine groep is. Je ziet steeds dezelfde hoofden. Het heeft daardoor iets heel vertrouwds.

Ik was lid van de sportschool, heb hardgelopen en zelfs een marathon gerend.

Maar fysiek heb ik me nog nooit zo uitgedaagd gevoeld als nu met kickboksen. Voor mij is het 2.0-sporten. Iedere keer weer zoek ik mijn grenzen op. Ik werk me iedere les helemaal in het zweet en blijk telkens toch meer te kunnen dan ik dacht. Dat vind ik wel heel tof!

 

 

Jessica Stam

Jessica Stam

Op Instagram las ik over de Challenge Group.

Ik was net begonnen met trainen bij JKE en dacht: de Challenge Group is een goede stok achter de deur. Wel was ik benieuwd of ik 3 keer per week trainen zou halen. Ik heb een druk leven; ik heb een leuke, uitdagende baan en 2 kinderen. Toch lukt het me nu zelfs om 4 tot 5 keer per week te trainen!

Joey zorgt ervoor dat we het maximale uit onszelf halen.

Onderling motiveren we elkaar: je ziet iedereen beter worden en hard werken. Daardoor zet ik net een stap extra. Ik voel aan m’n lijf dat alles beter wordt. Mijn conditie wordt steeds beter en mensen om me heen zien aan me dat ik sport. En niet onbelangrijk: ik voel me stukken fijner en beter in mijn hoofd. Ik word er gewoon super blij van!"

Wil jij ook je conditie verbeteren?

De lessen bij JKE Sports bestaan uit een mix van cardio- en kracht training. Door de afwisseling train je niet maar één deel van je lichaam, maar komen buik, billen, benen en armen allemaal aan bod.