Challenge Group

Wil jij in 12 weken vet verliezen, fitter en sterker worden? De Challenge Group van JKE combineert op unieke wijze kickboksen met krachttraining en voeding. Dankzij de juiste persoonlijke begeleiding behaal jij in 12 weken duurzaam resultaat.

Alles in 1 challenge voor effectief resultaat

Wij geloven dat echt resultaat een combinatie is van de juiste voeding, training en gedrag. Op basis van jouw persoonlijke situatie stellen we in de intake een realistisch doel op. Het resultaat verschilt per deelnemer en is afhankelijk van ervaring, doelstelling en mindset.

Dit unieke fitness programma helpt jou:

  • - Afvallen
  • - Sterker worden 
  • - Aan je conditie werken
  • - Vet verliezen


Hard work

always pays off

De positieve effecten van kickboksen

De Challenge Group van JKE is een small group training gebaseerd op de positieve effecten van kickboksen. In het kickboksen train je de kracht en explosiviteit van je spieren. Door de hoge intensiteit verbetert je uithoudingsvermogen. Kickboksen wordt niets voor niets een echte calorieverslinder genoemd. Sparren is in onze lessen niet verplicht.

Samen sta je sterker dan alleen

In de Challenge Group train je met 15 anderen die net als jij er alles aan doen om maximaal resultaat te halen. Dit is een proces van vallen en opstaan waarin je ontzettend veel over jezelf leert. Je zult merken dat je elkaar er op de juiste momenten doorheen trekt.

  • - Small group training met maximaal 15 deelnemers
  • - 1 keer per week exclusieve kracht/ circuit training
  • - Voedingsschema op maat
  • - 3 vetpercentage metingen
  • - Minimaal 3 x per week trainen

Ervaringen eerdere deelnemers:

Jessica Stam, deelnemer Challenge Group 1:

"Ik was net begonnen met trainen bij JKE en dacht: de Challenge Group is een goede stok achter de deur. Wel was ik benieuwd of ik 3 keer per week trainen zou halen.

Ik heb een druk leven; ik heb een leuke, uitdagende baan en 2 kinderen. Toch lukt het me nu zelfs om 4 tot 5 keer per week te trainen!"

Maurice Jenner, deelnemer Challenge Group 1:

Ik twijfelde wel even voordat ik me aanmeldde bij de Challenge Group. Ik ben 47 en voor m’n gevoel deden er allemaal jonge mensen mee. Ik trek me niet veel aan van wat mensen van me vinden, maar ik vroeg me ook af of ik niet te zwaar was. Of ik wel mee zou komen met de groep. Lees hoe Maurice de Challenge Group heeft ervaren.

Altijd een stok achter de deur

Onze coaches zijn specialisten op het gebied van training, voeding en gedrag. Zij begeleiden jou tijdens de Challenge intensief om jouw doel te bereiken.

Joey Echter, coach en oprichter van JKE Sports

Professioneel kickbokser en al 10 jaar kickboks coach en personal trainer. Gespecialiseerd op het gebied van training en gedrag. “Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.
Meer over Joey.

 

Ga jij voor de beste versie van jezelf?

We starten regelmatig Challenge groepen. De investering in jezelf is 199,-. Heb je al een onbeperkt lidmaatschap bij JKE? Dan betaal je 99,-.

Wil jij voor de zomer nog resultaat behalen? Vul dan nu het interesseformulier in en we nemen contact met je op. Samen gaan we na of jij klaar bent voor dit unieke fitness programma.

Volg ons op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar