Challenge Group

Wil jij in 12 weken afvallen, fitter en sterker worden? De Challenge Group van JKE combineert op unieke wijze kickboksen met krachttraining en voeding. Dankzij de juiste persoonlijke begeleiding behaal jij in 12 weken duurzaam resultaat.

Dit is de Challenge Group:

  • Small group training met maximaal 15 deelnemers
  • 1 keer per week exclusieve kracht/ circuit training
  • Minimaal 2 x per week trainen in de reguliere lessen
  • Je krijgt een voedingsschema op maat
  • 3 keer meting van je vetpercentage, spiermassa en gewicht

Samen sta je sterker dan alleen

In de Challenge Group train je met maximaal 15 anderen die net als jij er alles er aan doen om maximaal resultaat te halen. Dit is een proces van vallen en opstaan waarin je ontzettend veel over jezelf leert. Je zult merken dat je elkaar er op de juiste momenten doorheen trekt.

Jessica Stam, deelnemer Challenge Group 1:

"Ik was net begonnen met trainen bij JKE en dacht: de Challenge Group is een goede stok achter de deur. Wel was ik benieuwd of ik 3 keer per week trainen zou halen.

Ik heb een druk leven; ik heb een leuke, uitdagende baan en 2 kinderen. Toch lukt het me nu zelfs om 4 tot 5 keer per week te trainen!"

Maurice Jenner, deelnemer Challenge Group 1:

Ik twijfelde wel even voordat ik me aanmeldde bij de Challenge Group. Ik ben 47 en voor m’n gevoel deden er allemaal jonge mensen mee. Ik trek me niet veel aan van wat mensen van me vinden, maar ik vroeg me ook af of ik niet te zwaar was. Of ik wel mee zou komen met de groep. Lees hoe Maurice de Challenge Group heeft ervaren.


Hard work

always pays off

Altijd een stok achter de deur

Het kan best lastig zijn om regelmatig sporten en goed eten vol te houden. Onze coaches zijn specialisten op het gebied van training, voeding en gedrag. Zij begeleiden jou tijdens de Challenge intensief om jouw doel te bereiken. Zo heb je altijd een stok achter de deur. De trainingen worden gegeven door Joey Echter, coach en oprichter van JKE Sports.
Meer over Joey.

 

Ga jij voor de beste versie van jezelf?

De investering in jezelf is 250,-. Heb je al een lidmaatschap bij JKE? Dan betaal je 150,-.