Challenge Group: in 12 weken afvallen, fitter en sterker worden.

Wil jij in 12 weken afvallen, fitter en sterker worden?

In januari start weer een Challenge Group!  De Challenge Group combineert op unieke wijze kickboksen met krachttraining en voeding. Dankzij onze professionele begeleiding en de motivatie van de groep, behaal jij in 12 weken jouw persoonlijke doel.  Start Challenge Group: Januari 2021

  In 12 weken maximaal resultaat? Alweer voor de 8e keer starten we de Challenge Group! Meer dan 100 mensen gingen je voor. Ga jij de uitdaging ook aan?

  • Max 15 deelnemers per groep.
  • 12 intensieve Challenge Group trainingen.
  • Persoonlijk voedingsschema.
  • 3 weeg momenten: spiermassa, vet en gewicht.
  • Onbeperkte deelname aan reguliere trainingen.
  • Begeleiding, tips en motivatie tussen de trainingen door via WhatsApp.

  Altijd een stok achter de deur

  Het kan best lastig zijn om regelmatig sporten en goed eten vol te houden. Onze coaches zijn specialisten op het gebied van training, voeding en gedrag. Zij begeleiden jou tijdens de Challenge intensief om jouw doel te bereiken. Zo heb je altijd een stok achter de deur. De trainingen worden gegeven door Joey en Yamila.

  Results matter!

  De combinatie van training, voeding en motivatie maken van de Challenge Group al 8 keer op rij een succes. We zijn trots op de geweldige resultaten die eerdere deelnemers haalden en ook na hun Challenge blijven vasthouden.

  Manon

  7,5 KG afgevallen

  Angela

  9,8 KG afgevallen, fysieke leeftijd: 16 jaar jonger!

  Ronald

  20 KG afgevallen

  Jordi

  8,5 KG afgevallen

  Duco

  9 KG afgevallen

  Aron

  3 KG afgevallen, fysieke leeftijd: 15 jaar jonger!

  Lasmar

  9,5 KG afgevallen

  Jessica

  2 KG afgevallen

  Jessica Stam

  “We motiveren elkaar onderling! Je ziet iedereen in de groep beter worden en hard werken. Daardoor zet ik net die stap extra. Mijn conditie is beter en mensen om me heen zien het resultaat. En niet onbelangrijk: ik voel me stukken relaxter! Ik word er gewoon heel blij van!

  Ga jij voor maximaal resultaat?

  Al meer dan 100 mensen gingen je voor. Ga jij ook voor de beste versie van jezelf? Laat je naam en e-mailadres achter en we sturen je alle info!   Joey Echter

   Oprichter en trainer van JKE Sports

   Passie en liefde hebben voor een sport, Joey weet wat dat betekent. Tot zijn 18e heeft Joey gebokst en daarna stortte hij zich op het kickboksen. Joey bokste zich op tot de top en nog steeds kickbokst hij op professioneel niveau.

   “Ik geef al sinds mijn 18e les en nog steeds geeft elke training me een kick. Als ik zie dat iemand er alles voor wil laten en doen, dan is mijn motivatie nog groter dan die van hem.”

   Contact

   E: jkekickboxing@gmail.com

   +31 (0)6 87 53 20 47 (maandag t/m zaterdag 09.00 uur - 21.00 uur)

   T: 06 87 53 20 47 (maandag t/m zaterdag 09.00 uur - 21.00 uur)