Aanmelden gratis proefweek - JKE kickboxing

GRATIS PROEFWEEK

Een keer meetrainen? Niks er van. Wat dacht je van een week lang gratis meetrainen? Kom de sfeer proeven en probeer de verschillende trainingen. Na een week beslis je of je een abonnement neemt.

Corona-proof sporten!

Bij JKE-sports kan je veilig op 1,5 meter afstand sporten. Voor, tijdens en na de training houden we 1,5 meter afstand en we zorgen dat er niet meer dan 30 personen in 1 ruimte zijn. Lees voordat je komt onze Corona-maatregelen door.

Reserveren

Tijdens jouw proefweek mag je een onbeperkt aantal trainingen volgen. Reserveer alleen als je zeker weet dat je komt. Dat doe je via ons boekingssysteem. 

Zo gaat de eerste les

Voor de eerste trainingen heb je alleen sportkleding en een flesje water nodig. We trainen op blote voeten. Je leent van ons bokshandschoenen en scheenbeschermers.

Tijdens de training zijn er 2 coaches aanwezig. We nemen je tijdens de les apart en leggen je als dat nodig is, de basis van het kickboksen uit. We richten de trainingen zo in, dat iedereen op zijn eigen niveau sport. Hoe slecht of goed je conditie is, maakt dus niet uit. Je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. 

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust. Dat kan via e-mail, jkekickboxing@gmail.com of bel ons even op 06 87 53 20 47.

Contact

E: jkekickboxing@gmail.com

+31 (0)6 87 53 20 47 (maandag t/m zaterdag 09.00 uur - 21.00 uur)